Κούλογλου- Για να θυμηθούμε: Πιο αντι-πολιτευτικός στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, πεθαίνεις

Συχνά με τις δηλώσεις και τις παρεμβάσεις του κατάφερνε να δίνει τροφή στα “πετσωμένα” ώστε να διαμορφώνουν ατζέντα ευνοϊκή για τον Μητσοτάκη. Ας θυμηθούμε μόνο μερικές από αυτές τις παρεμβάσεις

Δείτε:

Aποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Κούλογλου – Επιστολή στον Στέφανο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ για Κούλογλου: «Να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε»

Επειδή δε θα το κάνει κανένα tvxs.gr (ως δημιούργημα του ίδιου) ή καμιά ΕΦ.ΣΥΝ. (που αναζήτησε για τα νεανικά Κασσελάκη), ας το κάνει το Candiadoc, για να δούμε ότι ο ευνοηθείς από τον Αλέξη Τσίπρα, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μέχρι πριν λίγες ώρες, καθώς πλέον δεν του αρέσει το “καλαματιανό” στο κόμμα με τον νέο πρόεδρο (να και το ομοφοβικό, του ξέφυγε!)

Ας θυμηθούμε λοιπόν μερικές μόνο από τις παρεμβάσεις των τελευταίων χρόνων του εγκατεστημένου στις Βρυξέλλες κυρίου Κούλογλου, για να αποδειχτεί ότι όλους και όλα τα αμφισβητούσε η αυθεντία, συγγνώμη η αφεντιά του, αλλά την καλοπληρωμένη έδρα ποτέ…

Με πρώτη βέβαια και σοβαρή αμφισβήτηση όταν «τον Σεπτέμβριο του 2021 υποστήριξε σε άρθρο του ότι σε ενδεχόμενη προοδευτική κυβέρνηση συνεργασία δεν θα πρέπει να είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός, ερχόμενος σε ευθεία αντίθεση με την τότε ξεκάθαρη πολιτική θέση του κόμματος, ότι μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να συγκροτηθεί, σύμφωνα και με την επιλογή του λαού, μόνο με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Αποδυνάμωσε έτσι την ίδια τη θέση, το πολιτικό μήνυμα, το κύρος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εμφάνισε το κόμμα ως πολιτικό οργανισμό σε σύγχυση», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Και προσθέτουν: «Ταυτόχρονα, και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε εμφανιστεί στη ΔΕΘ με μια συγκροτημένη πρόταση αντιμέτωπος όχι μόνο με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και με μια έντονη μιντιακή “δυσανεξία”, ο Στ. Κούλογλου μίλησε για “ισοπαλία” Μητσοτάκη-Τσίπρα, εμφανιζόμενος σε ρόλο δημοσιογράφου-σχολιαστή και όχι ως συστατικό μέρος ενός πολιτικού συνόλου, με συγκεκριμένο στόχο και σημαντικές συλλογικές μάχες να κερδίσει. Ήταν μια ακόμη κρίσιμη παρέμβαση που αποδυνάμωσε συνολικά την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΔΕΘ, δημιουργώντας εμπόδια στην προσπάθεια συνομιλίας του με την κοινωνία και ενδυνάμωσης της αξιοπιστίας του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί